published by Michal on So, 02/06/2021 - 20:51
Souhrn
Yield | |
---|
Zdroj | https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a35131769/vegan-ramen/ |
---|
Prep time | 10 minuty |
---|
Čas vaření | 15 minuty |
---|
Total time | 25 minuty |
---|
Popis
Dýňová polévka z pomalého hrnce jako lehká a zdravá polévka nebo svačina.
Suroviny
800 grams
dýně nakrájené na kostičky, zbavené jader (nakrájet na malé kostičky)
500 milliliters
kuřecího nebo zeleninového vývaru
Instructions
- Nejdříve dýni nakrájíme na plátky a zbavíme ji slupky. Následně plátky rozkrájíme na stejně velké kostičky.
- Dýni pro lepší chuť pokrmu připravovaného v pomalém hrnci v něm upečte na másle do zlatova.
- Přidejte vývar, sůl pepř i česnek a směs v mixéru rozmixujte do hladka.
- Polévku servírujeme posypanou dýňovými semínky a se zakysanou smetanou.
- Polévka se jí teplá!!!
- K polévce můžete podávat opečený plátek chleba nebo lépe toustovacího chleba.
Poznámky
Před jakoukoli prací s dýní na pracovním kuchyňském stole dýni dokonale omyjte teplou vodou a zbavte ji všech nečistot.
Polévka se připravuje v "Pomalém hrnci", jedná se proto o velmi šetrnou a bezproblémovou přípravu výtečného pokrmu.