Jste zde

Dýňová polévka z pomalého hrnce

Souhrn

Yield
4 Servings
Zdrojhttps://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a35131769/vegan-ramen/
Prep time
10 minuty
Čas vaření
15 minuty
Total time
25 minuty

Popis

Dýňová polévka z pomalého hrnce jako lehká a zdravá polévka nebo svačina.

Suroviny

800 grams
dýně nakrájené na kostičky, zbavené jader (nakrájet na malé kostičky)
500 milliliters
kuřecího nebo zeleninového vývaru
2 tablespoons
máslo
2
stroužky česneku
1 špetka
sůl
1 špetka
pepř

Instructions

  • Nejdříve dýni nakrájíme na plátky a zbavíme ji slupky. Následně plátky rozkrájíme na stejně velké kostičky.
  • Dýni pro lepší chuť pokrmu připravovaného v pomalém hrnci v něm upečte na másle do zlatova.
  • Přidejte vývar, sůl pepř i česnek a směs v mixéru rozmixujte do hladka.
  • Polévku servírujeme posypanou dýňovými semínky a se zakysanou smetanou.
  • Polévka se jí teplá!!!
  • K polévce můžete podávat opečený plátek chleba nebo lépe toustovacího chleba.

Poznámky

Před jakoukoli prací s dýní na pracovním kuchyňském stole dýni dokonale omyjte teplou vodou a zbavte ji všech nečistot.

Polévka se připravuje v "Pomalém hrnci", jedná se proto o velmi šetrnou a bezproblémovou přípravu výtečného pokrmu.

Příprava: 
Výsledek: 

O projektu

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer